Makramee

SarinMaailma valmistaa sisustustuotteita makramee tekniikalla. Valikoimista mm. ovi- ja ikkunaverhot, valoputoukset, seinävaatteet ja hyllyt. 

Valmiit tuotteet löytyy verkkokaupasta. 

Mikäli juuri sinun tarpeisiin sopivaa ei löydy valmiina, voimme valmistaa tuotteen myös toiveidesi mukaan. Voit vaikuttaa mm. väriin, kokoon ja tyyliin.

Hintaan vaikuttaa aina työn koko ja tyyli. Tässä muutama esimerkki:

Valoputous:

15 cm halkasija, valoilla 95€

15 cm halkasija ilman valoja 75€

Seinävaatteet ja verhot:

50 cm leveä: alk. 70€                

100 cm leveä: alk. 130€

150 cm leveä: alk. 170€

200 cm leveä ja isommat: alk. 200€

Hyllyihin samat hinnat kuin yllä, sekä lisäksi hyllymateriaalit. 

Tilaustyötä suunnitellessa, annan aina hinta-arvion. Tarkka hinta määräytyy kuitenkin vasta työn valmistuttua.

Asiakastöistä veloitetaan käsiraha ennen työn aloittamista, mikä on puolet arvioidusta työn hinnasta, ja loput kun työ on valmis. Käsirahaa ei palauteta, mikäli tilaus puretaan tekijästä riippumattomista syistä. Kaikki hinnat sisältävät alv. 


Lisäksi hintaan lisätään tarvittaessa postimaksu joka vaihtelee työn koon mukaan. 

Valoputouksia voi ostaa valmiina kahta kokoa:
15 cm tai 18 cm halkaisijalla. Voit valita joko valoilla tai ilman. Tilaustyönä voidaan toteuttaa muitakin kokoja ja tyylejä. Esimerkiksi lampunvarjostimia voidaan tehdä jopa 40 cm halkaisijalla. Lisäksi kaikkiin tilaustöihin on mahdollista lisätä mieleisiä koristeita aina helmistä sulkiin, tai vaikka kristalleihin jos sellaiset miellyttää. 

Vähän asiaa makramee hyllyjen kantavuudesta ja kiinnittämisestä.
Kuten edellisestä kuvasta voi päätellä, hyllyjen kantavuus on hyvä. Kukaan tuskin kahdeksan kilon käsipainoja tällä tavalla säilyttää, mutta mahdollista se olisi. 


Niin kuin minkä tahansa seinään kiinnitettävän kalusteen, myös makramee hyllyjen kiinnittäminen lähtee liikkeelle seinästä. Eri seinämateriaaleille on erilaiset kiinnitys tavat, proput. Kun ruuvi tai koukku on kiinnitetty asianmukaisesti, myös siihen ripustettava asia, oli se sitten taulu, hylly tai mikä hyvänsä koriste, se kestää. Näin myös seinä kestää painon murtumatta.
Erilaisia koukkuja ja ruuveja on suuri määrä, ja kannattakin valita se itselle sopiva vaihtoehto.
Ja viimeisenä vinkkinä. Yhdellä ripustimella varustetun seinäkoristeen voi myös kiinnittää kahdesta pisteestä, näin kiinnityksestä tulee tukevampi.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva sisustuselementti.