Kurssit

Ystävälle - makramee kurssi

Sopii hyvin vaikka polttareihin tai tyky-päivään. 

Kurssilla käydään läpi yleisimmät solmut ja näitä solmuja käyttäen valmistetaan persoonalliset rannekorut itselle ja ystävälle. Koruja voi myös koristella erilaisin helmin ja koristein. 

Kesto 2 tuntia, minkä aikana ehtii tehdä 2-4 ystäväranneketta taitotasosta riippuen. Kurssin hinta on 25€/osallistuja sekä materiaalimaksu joka riippuu käytetyistä langoista, helmistä ja muista korutarvikkeista.

Kurssin vetäjältä voi ostaa kurssilla tarvittavat materiaalit mutta mukaan voi tuoda myös esim. omia helmiä. 

  • Kurssin sijainti: voidaan järjestää joko SarinMaailman tiloissa, Massintie 66, Ulvila tai vaikka siellä sun työpaikalla. 

Kurssi voidaan järjestetää mikäli osallistujia on vähintään 4, max osallistujamäärä riippuu tilasta missä kurssi järjestetään. 


Rohkeasti vaan yhteyttä niin saadaan räätälöityä kurssi teidän tarpeisii ja ajankohtaan sopivaksi. 

Ikkunalauta ja amppeli kurssi

Onko kotisi ikkunat ilman kiinteitä ikkunalautoja, eikä lämpöpattereiden takia niiden asennus onnistu? Kukkia ja yrttejä olisi kuitenkin kiva laittaa ikkunalle. 

Tule ikkunalauta ja amppeli kurssille. Tehdään makrametekniikalla ikkunalauta joka voidaan kiinnittää joko verhotankoon (mikäli sen kannattimet kestää) tai omilla koukuilla ikkunan reunoille roikkumaan. Tai vaihtoehtoisesti amppeli, joko perinteinen roikkuva tai seinälle ripustettava. 

Kurssilla voit valmistaa juuri siihen omaan tarpeeseen sopivan ikkunalaudan tai amppelin. Hyllylevy tehdään ympärihöylätystä laudasta ja sen pituuden saa kukin kurssilainen määritellä itselleen sopivaksi. Se voidaan myös käsitellä puuvahalla, jolloin se on helppo jatkossa puhdistaa. Kannakkeet tehdään makramee tekniikalla ja kurssilla käydään läpi tarvittavat perus solmut. Sekä ikkunalauta että amppeli toteutetaan kurssilaisen omien mittojen mukaan, joten tuloksena on ihania uniikkeja makramee töitä. 

Kaikki tarvittavat materiaalit voit ostaa kurssin vetäjältä. Maksutavat on korttimaksu (tai käteinen). 


Ajankohta: 28.2. - 27.3.  alkaen klo. 17.30

Kurssin kesto: ensimmäinen päivä kestää noin tunnin ja silloin käydään läpi materiaalit ja väritoiveet, jotta saadaan tilattua kaikille oikea määrä tarvikkeita ja oikean väriset langat. Itse kurssi kestää 4 x 3h. 

Kurssille mahtuu 7 osallistujaa, kurssi toteutetaan mikäli osallistujia on vähintään neljä. 

Tule mukaan ja tuo myös kaverisi. Jos kutsut kaverisi mukaan kurssille saat - 5% alennusta kurssin hinnasta. Ilmoittautumisen yhteydessä kirjoita lisätietoja kohtaan kutsutun nimi niin 5% hyvitetään kurssimaksustasi mikäli kaverisi osallistuu kurssille. Myös kutsuttu voi kirjoittaa kutsujan nimen lisätietoja kohtaan, jos kutsuja on jo ehtinyt itse aiemmin ilmoittautumaan. 

Maininta kutsutusta/kutsujasta tarvitaan ilmoittautumisen lisätietoihin. Muuten alennusta ei voida myöntää. 
 

 

Kokoelmat

Ohjeita ilmoittautumiseen/kurssin ostamiseen:


1. Klikkaa haluamaasi kurssia ja valitse sieltä itsellesi sopiva kurssipäivä, tuote menee ostoskoriin. Mikäli ilmoitat kurssille jonkun muun kuin itsesi (esim. lapsesi) kirjoita osallistujan nimi lisätietoihin. Lasku toimitetaan kurssin alettua. Kurssin ostos on ilmoittautuminen. 

2. Ilmoittauduthan viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista, jotta kurssin toteutuminen varmistuu. Jos kurssilla on tilaa ja se toteutuu, voit ilmoittautua vielä lähempänäkin kurssin alkamista. 

3. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun ja annat luvan käsitellä henkilötietojasi SarinMaailman tietosuojaselosteen määrittelemällä tavalla. Tietosuojaseloste on nähtävissä linkistä Tietosuojakäytäntö

4. Lasku lähetetään sähköpostilla kurssin alkamisen jälkeen. Joillakin kursseilla on lisäksi materiaali- tai muita lisämaksuja, jotka maksetaan maksukortilla opettajalle. Maksamattomat kurssimaksut siirtyvät eräpäivän jälkeen perintäyhtiölle.

5. Mikäli kurssi ei toteudu, tästä pyritään ilmoittamaan mahdollisimman pian sähköpostilla. 


6. Ilmoittautuminen on sitova. Mahdollinen peruutus pitää tehdä vähintään viikkoa ennen kurssin alkua SarinMaailmaan soittamalla (ei tekstiviestillä/sähköpostilla) puh. +358458853380. 

Jos kurssille ilmoittautunut opiskelija ei tule kurssille, eikä peru kurssille ilmoittautumistaan vähintään viikkoa ennen kurssin alkua, kurssimaksua ei palauteta. 

Kursseista ei lähetetä ilmoittautuneille muuta informaatiota eikä opetusmateriaalia ennen kurssin alkua.