Ikkunalauta ja amppeli kurssi 65€ (28.2.2024)

Kurssilla voit valmistaa juuri siihen omaan ikkunaan sopivan ikkunalaudan. Hyllylevy tehdään ympärihöylätystä laudasta ja sen pituuden saa kukin kurssilainen määritellä itselleen sopivaksi. Se voidaan myös käsitellä puuvahalla, jolloin se on helppo jatkossa puhdistaa. Kannakkeet tehdään makramee tekniikalla ja kurssilla käydään läpi tarvittavat perus solmut. Ne toteutetaan myös omien mittojen mukaan, joten tuloksena on ihania uniikkeja ikkunalautoja. 

Vaihtoehtona ikkunalaudalle on perinteinen roikkuva amppeli tai seinälle ripustettava malli. 

Kaikki tarvittavat materiaalit voit ostaa kurssin vetäjältä. Maksutavat korttimaksu tai käteinen. 

Kurssin kesto: ensimmäinen päivä kestää noin tunnin ja silloin käydään läpi kurssilaisten tarvitsemat materiaalit ja ja väritoiveet, jotta saadaan tilattua kaikille oikea määrä tarvikkeita ja oikean väriset langat. Omia työkaluja ei kurssilla tarvita. Itse kurssi kestää 4 x 3h. 

Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Lasku toimitetaan kun kurssi alkaa. Mahdollinen peruutus pitää tehdä vähintään viikkoa ennen kurssin alkua SarinMaailmaan soittamalla (ei tekstiviestillä/sähköpostilla) puh. +358458853380. 

Jos kurssille ilmoittautunut opiskelija ei tule kurssille, eikä peru kurssille ilmoittautumistaan vähintään viikkoa ennen kurssin alkua, kurssimaksu veloitetaan normaalisti. 

0,00 €